Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile

Official Blog of Lia Maisarah 2012-2013


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



OMG 2012 , Banyak memori !
Monday, 31 December 2012 | 21:49 | 0 comments
Assalammualaikum , woi woi . Dah 2013 , aku senior sekolah woi xD So , I'll miss my cyber friends . OMG . Ikmal dah pergi SMKA ._. Big bro , why you leave me ? Lina , harini balik asrama . Lina , don't leave me as Ikmal leaves me :'( Oh please don't :'( I'll miss you . "HE" will miss you . Tikah , bulan 2 mungkin masuk asrama :'( Oh why , person that VVVVVVIP to me have to leave me . Nevermind , Lia pun nak masuk asrama . Mark , dia kata dia nak masuk MRSM . Oh ._. jangan . Woi ! Semua leave aku aih -.-' Kejam lah korang :'( Dah lah 2 minggu sekali baru balik ! Woi , tahu tak aku rasa terseksa takda korang , sehari pun macam gila korang takde , ni pulak 14 hari :'( Apa-apa pun . Korang kena tahu , aku sayang korang . Belajar elok-2 eh ? :'3 Jangan lupa aku !